Välkommen Hadil Hägerström, ny verksamhetschef för Lejongruppen Familjehem!

Den här veckan tillträder Hadil Hägerström som ny verksamhetschef för Lejongruppen Familjehem. Hadils uppdrag blir att bygga upp en kvalitativ familjehemsverksamhet, inriktad främst mot unga pojkar med problematik, bestående av behandlingsfamiljer och erfarna familje- och jourhem.

- Hadils breda erfarenhet och kunskap, både från socialtjänstens myndighetsperspektiv, och från tidigare arbeten med att rekrytera, utreda och handleda familjehem, blir ett fantastiskt tillskott till Lejongruppen säger Stefan Strandberg, chef på Lejongruppen AB.

Hadil är auktoriserad socionom från Stockholms universitet har lång och gedigen erfarenhet av kvalificerat socialt arbete inom kommunal, statlig och privat verksamhet. Hadil var bland annat med och byggde upp Svenska Familjehem AB’s familjehemsverksamhet mellan 2013 och 2016.

-Jag känner mig glad och förväntansfull att än få vara med och bygga upp en familjehemsverksamhet som baserar sig på kvalitet, kompetens och en genuin vilja att skapa Sveriges bästa HVB- och familjehem. Med mitt nätverk, engagemang, hjärta och vilja kommer det att bli både spännande och bra resultat, säger Hadil.