Behandlingsassistent / timvikarie

Vill du jobba extra och samtidigt vara med och skapa Sveriges bästa HVB-verksamhet?

På våra HVB utgör våra fast anställda behandlingspedagoger stommen i vår verksamhet. Våra behovsanställda behandlingsassistenter täcker upp vid arbetstoppar samt vid sjukdom.

I arbetet som behandlingsassistent ska Du skapa en trygg miljö för ungdomarna genom en strukturerad och meningsfull vardag.

I vardagen arbetar Du också med fokus på varje ungdoms individuella behov där Du som personal står för trygghet, värme och en hållning där vi är goda förebilder för våra ungdomar.

Du är med ungdomarna i deras vardag vilket innefattar allt från matlagning och städning, till skola, läxor och fritidsaktiviteter, där du har en viktig roll som aktivt stöd och mentor.

Du skriver journaler i vårt elektroniska system InfoSoc. 


Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med ungdomar. 

Du är minst 27 år gammal.

Där utbildad socialpedagog eller motsvarande.

Vi vill att du har erfarenhet av liknande arbete, är engagerad och nyfiken. Du har lätt för att skapa kontakt med människor, har god social kompetens i både tal och skrift. Du är tålmodig, stresstålig och har förmåga att se skillnad på människa och problematik. Du har lätt för samarbete och har både förmåga att ta egna beslut och lyssna på andra.

Körkort är ett krav.


Arbetstider

Behandlingsassietterna jobbar ibland eftermiddag/kväll men mestadels att jobba dygn, det innebär att de börjar du på morgonen, mitt på dagen eller eftermiddagen och sover sedan kvar på boendet till morgonen efter (så kallad sovande jour). Vanligaste arbetstider är 17.00 till 06.30 dagen efter på vardagar och 11.00 till 06.30 dagen efter på helgen.


Låter det intressant? Skicka en spontanansökan till info@lejongruppen.se

Märk mejlet med "Behandlingsassistent"