Verksamhetschef

Om dig

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa HVB-hem? Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med ungdomar.  Arbetet på våra HVB-hem leds av en verksamhetschef. Just nu har vi två HVB-hem i södra Storstockholm.  Vi kommer inom en snar framtid att öppna vårt tredje HVB.

Du har socionomexamen eller liknande. Erfarenhet av arbete inom socialtjänsten eller att du har erfarenhet av andra HVB-hem som jobbar med ungdomar. Det är självklart meriterande om du haft arbetsuppgifter av arbetsledande karaktär. Ingående kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga är ett krav. Vi tror att du är en driven och flexibel person med stark entreprenörsanda. Du är duktig på att leda och entusiasmera andra. För att trivas hos oss tycker du om att ta egna initiativ och är uthållig. Du är en stabil person, med ett gott omdöme och beslutsamhet som vill driva verksamheten framåt.

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetschef har du en nyckelroll i att utveckla verksamheten till att bli Sveriges bästa HVB. Vi söker dig som är en trygg ledare med förmåga att leda och entusiasmera dina medarbetare till att i sin tur få ungdomarna att växa och ta ansvar.

Du ansvarar för driften och utvecklingen av enhetens arbete. Du har även övergripande ansvar för att innehåll i dokumentation och genomförandeplaner.

Du ansvarar för att vårt nära samarbete med vårdnadshavare, socialtjänst och skola hög kvalité och är bedrivs målinriktat.

Du rapporterar direkt Lejongruppens driftchef och ingår i Lejongruppens ledningsgrupp.

Körkort är ett krav.


Låter det intressant? Skicka en spontanansökan till info@lejongruppen.com

Märk mejlet med "Verksamhetschef"